Proč už nepodporujeme prohlížeč Internet Explorer

Prohlížeč Internet Explorer již nepodporujeme a také důrazně nedoporučujeme, protože dlouhodobě funguje bez zásadních aktualizací, vylepšení a podpory. Obsahuje řadu závažných bezpečnostních rizik, které mohou způsobit únik citlivých informací a vašich osobních dat. Nehledě k tomu, že prohlížení a práce s webovými stránkami je v něm pomalejší až o 50 % v porovnání s ostatními prohlížeči.


Které prohlížeče tedy používat a kde si je můžete stáhnout?

Změna prohlížeče je jednoduchá, nezabere vám moc času a my vám s ní pomůžeme. Nachystali jsme pro vás seznam doporučených prohlížečů.

Vyberte si prohlížeč a klikněte na jeho název. Otevře se vám stránka, na které si prohlížeč můžete bezpečně nainstalovat.

TIP: Klidně si můžete nainstalovat všechny a vyzkoušet si, jak se vám s nimi pracuje.

A nebojte se, že změnou přijdete o všechny záložky, historii a uložená hesla. Můžete si je totiž jednoduše přenést. Postup pro dva nejpoužívanější prohlížeče přidáváme.

Doporučené prohlížeče:

Mozilla Firefox je výkonný, stabilní a bezpečný prohlížeč. Záložky a další data si můžete přenést podle návodu zde.
https://www.mozilla.org/cs/firefox/
https://support.mozilla.org/cs/kb/import-zalozek-dalsich-dat-z-internet-exploreru-ne

Google Chrome je rychlý, jednoduchý a bezpečný prohlížeč. Podívejte se na návod, jak přenést záložky a ostatní informace do Google Chrome.
https://www.google.com/intl/cs_ALL/chrome/security/
https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=cs
	
logo VŠCHT
logo VŠCHT
Konsorcium
Switch to English
Nepřihlášený uživatel
Přihlásit se
Domů
Domů
Výzkumné záměry
Výzkumné záměry
Publikace
Publikace
Záznamy
Záznamy
Konsorcium
Konsorcium
Kontakt
Kontakt
VŠCHT Praha O škole O VŠCHT Praha
VŠCHT Záznamy Recordings
Petr Kohout
26.05.2025

Petr Kohout

Disentangling drivers behind fungal diversity gradients along altitude and latitude

Dagmar Šrůtková
29.04.2025

Dagmar Šrůtková

Genetic background and microbiome drive susceptibility to epicutaneous sensitization and food allergy in adjuvant-free mouse model

Jan Jansa
31.03.2025

Jan Jansa

Soil cropping selects for nutrient efficient but more costly indigenous mycorrhizal fungal communities

Arzuv Čaryjeva
28.03.2025

Arzuv Čaryjeva

Seminar on open science by a data steward

Vladimír Křen
03.03.2025

Vladimír Křen

Nitrogen-Containing Flavonoids─Preparation and Biological Activity

Jan Jansa
28.02.2025

Jan Jansa

Arbuscular mycorrhizal hyphosphere teeming with life, and the consequences thereof

InterMicro Seminar
27.01.2025

InterMicro Seminar

1st project birthday and beyond

Adriana Giongo
11.11.2024

Adriana Giongo

Microbial communities promoting agroecosystem functioning, soil and plant health

Petra Vídeňská
08.02.2024

Petra Vídeňská

Výzkum mikrobiomu: jak postupovat a co je nového

Jana Kamanová
08.02.2024

Jana Kamanová

About WP1: Words and sentences in microobial communication

František Štěpánek
08.02.2024

František Štěpánek

About WP2: Talking to microbes – innovative signal delivery systems

Jan Jansa
08.02.2024

Jan Jansa

About WP4: Microbial conversation for the health of ecosystems

Martin Schwarzer
08.02.2024

Martin Schwarzer

About WP3: Microbial conversation for the host health

Petra Vídeňská
08.02.2024

Petra Vídeňská

Sekvenační technologie: Minulost, přítomnost, budoucnost

logo VŠCHT
logo VŠCHT
Konsorcium

Spolufinancováno EU

(c) 2025 VŠCHT Praha
Technická 5, 166 28 Praha 6 – Dejvice, IČ: 60461373, DIČ: CZ60461373, Další kontakty
Za informace odpovídá Oddělení komunikace
Technický správce Výpočetní centrum
Spravovat cookies & ukládání dat
Prohlášení o přístupnosti
Mapa webu
Tvůrci webu: CSC & Red Peppers